Ga naar de inhoud
IMBK virtual assistants

Ik ben Ingrid Kemner,

IMBK zijn mijn initialen. Ik heb 30 jaar ruime ervaring met business workflows binnen (deels eigen) ondernemingen. Kleine bedrijven kunnen mij inhuren als hun part-time “business manager”. Ik woon deels in Rotterdam en deels in Spanje maar heb mijn werkplek zo ingericht dat ik overal kan werken. 

Mijn verhaal

Na een korte, 3-jarige carrière als stewardess ging ik aan de slag als afdelingssecretaresse bij een groot bedrijf, waar ik later doorgroeide tot directiesecretaresse. Nadat mijn 2 kinderen geboren werden, ging ik aan de slag bij diverse start-ups. Uiteindelijk vervulde ik binnen verschillende B.V.’s, die ik mee hielp opzetten, diverse rollen. Ik organiseerde evenementen, beheerde agenda’s en fungeerde als sparringpartner voor de CEO’s. 

In 2020 heb ik IMBK Virtual Assistants opgericht. Ik ben ervan overtuigd dat zelfstandige ondernemers niet alle ballen hoog kunnen houden, maar wel zelf willen bepalen aan wie ze die ballen over willen dragen. Als Virtual Assistant help ik ze door de dagelijkse taken over te nemen, zodat zij zich kunnen focussen op hun belangrijkste taken. Wil je wat meer weten over mijn skills en diensten? Klik dan hier.

Wil je vrijblijvend kennismaken en onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Plan dan meteen een gratis gesprek in! Klik op onderstaande button om jezelf in mijn agenda te zetten.

 

Cookies, ja ook deze site gebruikt ze voor analyse van onze bezoekersgegevens, om onze website te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud te tonen. Voor meer informatie over de cookies die de site gebruikt klik hier.