IMBK VIRTUAL ASSISTANTS | NIEUWSBRIEF 1 | 2020

REMOTE WERKEN

Tijdens de corona periode hoorde je iedereen over remote werken. Voor de meeste mensen betekent remote werken in plaats van op kantoor thuis werken. Voor mij heeft remote werken een hele andere lading. 5 jaar geleden ben ik begonnen om de gehele financiële administraties van mijn ondernemingen online te zetten. Waarom zal je je afvragen? Omdat ik waar ter wereld te allen tijde bij mijn gegevens wil kunnen. Zodat ik als er een vraag gesteld wordt door de accountant of er een document nodig is ik dit altijd kan benaderen. Daarom kan ik ook deel van de tijd vanuit Spanje werken zonder dat dit problemen geeft.

Wil jij hier meer over weten, neem gerust contact met mij op.

IMBK virtual assistants

Dingen waar ik niet zonder kan

Podio is voor mij het plaform waar ik graag met mijn klanten mee samenwerk. Het is het hart van mijn onderneming en hier bewaar ik alle documenten waar mee ik met mijn klant aan werk.

 Een ideale oplossing om remote te werken. Zo heb je alles van je project waar ter wereld ook bij de hand.

 

TECH TIP

Heb jij al eens goed gekeken naar jouw e-mail structuur en hoe je je e-mail stroom beter kan beheren? Vaak is je e-mail box overvol, onoverzichtelijk en kan je niks meer terugvinden.

Met een aantal simpele oplossingen kan je je e-mail stroom veel beter beheersen. Ik help je hier graag bij.

PERSONAL NOTE

Ik vind het fijn om altijd een goed contact met mijn klanten op te bouwen. Op deze manier begrijpen we elkaar snel en loopt de samenwerking altijd heel plezierig. Daarom plan ik altijd vooraf een gratis 30 minuten kennismakingsgesprek in, om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en niet onbelangrijk of we een zakelijk en persoonlijke klik hebben. 

Tot snel!

Cookies, ja ook deze site gebruikt ze voor analyse van onze bezoekersgegevens, om onze website te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud te tonen. Voor meer informatie over de cookies die de site gebruikt klik hier.