IMBK VIRTUAL ASSISTANTS | NIEUWSBRIEF 2 | 2020

DREAM TEAM

Als klein bedrijf zal je je afvragen een Dream team? Maar dat heb ik toch helemaal niet nodig. Maar misschien juist weer wel. Het is heel fijn om een dream team om je heen te hebben. Mensen die je kan inschakelen als je het even niet meer weet. We willen graag alles zelf doen maar soms lukt dat gewoon niet.

Mijn dreamteam bestaat inmiddels uit een aantal fijne mensen die ik kan bijschakelen bij klussen die te groot voor mij zijn of die ik zelf niet kan. Hier stel ik er alvast een paar voor

Eline van Doorn van Elivado is merk strateeg en de expert op personal en business branding en zeer sterk in het ontwikkelen van huisstijlen en websites. Zij heeft mijn website die ik zelf gebouwd heb op een aantal punten verbeterd.

Merel Lamboo heeft mijn website teksten nagelopen en ik kan haar altijd benaderen voor tekstuele concepten.

Behalve dat Janneke Kemner mijn zus is, kan ik ook bij haar terecht voor vragen over persoonlijke groei en is zij vaak een klankbord voor mij.

Claudia Costa is mijn personal trainer en runt de fijne sport studio Costafit waar haar motto “Working the body, relaxing the mind” is en dat is juist wat ik nodig heb in mijn drukke bestaan.

IMBK virtual assistants

Dingen waar ik niet zonder kan

Last pass dit gebruik ik om al mijn wachtwoorden en die van mijn klanten op een veilige manier op te slaan. Ook zijn deze altijd voor mij te benaderen, waar ik ook ben.

Dus als jij een wachtwoord kwijt bent dat ik in beheer heb, een telefoontje en je krijgt het van mij.

 

TECH TIP

Wist je dat ik ook korte filmpje kan maken die jouw online zichtbaarheid kunnen vergroten. Op een hele interactieve manier, die je kunt gebruiken op jouw website of op je Social Media kanalen.  

Dit voorbeeld is gemaakt voor Costa Blanca Holiday, ik werk met speciale software die ook geschreven woord kan omzetten in spraak in verschillende talen.

PERSONAL NOTE

In mijn vorige nieuwsbrief had ik het over remote werken. En dat is precies wat ik nu doe. Ik werk momenteel door vanuit Spanje wat een heerlijke plek is om vanuit te werken.

Hasta pronto!

Download nieuwsbrief 2

Cookies, ja ook deze site gebruikt ze voor analyse van onze bezoekersgegevens, om onze website te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud te tonen. Voor meer informatie over de cookies die de site gebruikt klik hier.